Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Taiteen edistämiskeskus (Taike) on taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taike ja sen yhteydessä olevat taidetoimikunnat ja lautakunnat jakavat apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille. Taike saa vuosittain 14 000 hakemusta, joista se tekee päätökset. Päätökset perustuvat asiantuntijaelinten vertaisarviointiin. Virastossa työskentelee 80 henkilöä. Heistä puolet on virkamiehiä ja puolet työsopimussuhteisia määräaikaisia läänintaiteilijoita, jotka toimivat taiteen edistämisen kehittämistehtävissä maan eri puolilla. Taiken päätoimipiste on Helsingissä ja lisäksi sillä on aluetoimipisteitä.

Työpaikan tiedot: Pohjanmaan aluetoimipiste Wolffintie 35 B 65200 Vaasa

TYÖTEHTÄVÄT
Läänintaiteilijan tehtävänä on taiteen edistäminen aktiivisella asiantuntijatyöllä Taiken kehittämisohjelmissa ja projekteissa. Läänintaiteilijat työskentelevät alueellisesti, alueiden välisesti tai valtakunnallisesti. Toiminnan keskeinen tavoite on edistää yhteiskunnassa ammattitaiteilijoiden asemaa sekä työskentelyedellytyksiä. Taide- ja kulttuuripalvelut tuotetaan monen tahon yhteistyönä. Läänintaiteilija työskentelee näissä verkostoissa asiantuntijana toteuttamalla Taiken ja sen yhteistyötahojen kehittämisprojekteja, vahvistamalla verkostoja, osallistumalla tiedon keräämiseen, hyödyntämiseen ja alan toimintaprosessien kehittämiseen. Läänintaiteilijan työllä tavoitellaan muutosta rakenteissa, asenteissa ja lisätään tietoa taiteen mahdollisuuksista ja tuetaan sitä kautta taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Valinnassa huomioidaan Taiken nykyisten läänintaiteilijoiden edustama asiantuntijuus, jota valinnalla täydennetään, laajennetaan tai vahvistetaan. Läänintaiteilijan tehtävässä henkilö ei voi kohdistaa työpanostaan oman taiteellisen työn tekemiseen tai henkilökohtaisen taiteilijauran edistämiseen. Työsuhteen aikana ei voi hakea Taiteen edistämiskeskuksen rahoitusta.

VAATIMUKSET
Soveltuvaa taidealan tai kulttuurialan koulutusta ja/tai työkokemusta taiteen ammattilaisena.
Vahvaa kokemusta taiteellisesta ja/tai tuotannollisesta työstä, projektihallintaosaamista sekä hyviä käytännön yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää organisointikykyä, projektikohtaista taloushallintaa, tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä kiinnostusta kehittää ja edistää taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Läänintaiteilijan tehtävänä on osallistua vuonna 2018 käynnistyvän kehittämisohjelman valmistelutyöhön. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan soveltuvaa sisältöosaamista, käytännön näyttöjä projekti- tai tuotanto-osaamisesta. Eduksi katsotaan jollakin taiteen alalla taiteilijoiden asemaa sekä toimeentuloa kehittäneet tai edistäneet toteutukset välittäjärakenteissa
Lisäksi eduksi katsotaan henkilön kyky kehittämisideointiin, järjestötoiminnan tuntemus, alue- tai valtionhallinnon tuntemus ja kielitaito.

2.752,38 €/kk

määräaikainen työsopimussuhde
Määräaikainen (yli 12 kk).
Viitenumero: 29-126-2016

Web-osoite: http://www.taike.fi Työnantaja: Taiteen edistämiskeskus Sijainti: Wolffintie 35 C, 65200 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017 Yhteystiedot: Tiedustelut 17-21.10.2016 vastaa Eva-Maria Hakola, Kehittämispäällikkö, 0295 3300702, eva-maria.hakola@taike.fi Tiedustelut 24-28.10.2016 vastaa Antti Huntus, Erityisasiantuntija, 0295 330 810, antti.huntus@taike.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ca768ff9-efe1-4adc-84f8-232179509c14 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Taiteen edistämiskeskus, kirjaamo PL 1001 00531 Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Wolffintie 35 C, 65200 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Läänintaiteilija,taiteen välittäjärakenteet, valta, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Taiteen edistämiskeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Wolffintie 35 C, 65200 VAASA .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa