Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus


Taiteen edistämiskeskus (Taike) on taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taike ja sen yhteydessä olevat taidetoimikunnat ja lautakunnat jakavat apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille. Taike saa vuosittain 14 000 hakemusta, joista se tekee päätökset. Päätökset perustuvat asiantuntijaelinten vertaisarviointiin. Virastossa työskentelee 80 henkilöä. Heistä puolet on virkamiehiä ja puolet työsopimussuhteisia määräaikaisia läänintaiteilijoita, jotka toimivat taiteen edistämisen kehittämistehtävissä maan eri puolilla. Taiken päätoimipiste on Helsingissä ja lisäksi sillä on aluetoimipisteitä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.2.2017. Päättyy 31.1.2020.
Määräaikaisuuden syy: määräaikainen työsopimussuhde
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  15:00

Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste, Mannenkatu 6 B, 90130 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:
Läänintaiteilijan tehtävänä on taiteen edistäminen aktiivisella asiantuntijatyöllä Taiken kehittämisohjelmissa ja projekteissa. Läänintaiteilijat työskentelevät alueellisesti, alueiden välisesti tai valtakunnallisesti. Toiminnan keskeinen tavoite on edistää yhteiskunnassa ammattitaiteilijoiden asemaa sekä työskentelyedellytyksiä. Taide- ja kulttuuripalvelut tuotetaan monen tahon yhteistyönä. Läänintaiteilija työskentelee näissä verkostoissa asiantuntijana toteuttamalla Taiken ja sen yhteistyötahojen kehittämisprojekteja, vahvistamalla verkostoja, osallistumalla tiedon keräämiseen, hyödyntämiseen ja alan toimintaprosessien kehittämiseen. Läänintaiteilijan työllä tavoitellaan muutosta rakenteissa, asenteissa ja lisätään tietoa taiteen mahdollisuuksista ja tuetaan sitä kautta taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Valinnassa huomioidaan Taiken nykyisten läänintaiteilijoiden edustama asiantuntijuus, jota valinnalla täydennetään ja laajennetaan tai vahvistetaan. Läänintaiteilijan tehtävässä henkilö ei voi kohdistaa työpanostaan oman taiteellisen työn tekemiseen tai henkilökohtaisen taiteilijauran edistämiseen. Työsuhteen aikana ei voi hakea Taiteen edistämiskeskuksen rahoitusta.

Hakijalta odotamme:
Soveltuvaa taidealan tai kulttuurialan koulutusta ja/tai työkokemusta taiteen ammattilaisena.
Vahvaa kokemusta taiteellisesta ja/tai tuotannollisesta työstä, projektihallintaosaamista sekä hyviä käytännön yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää organisointikykyä, projektikohtaista taloushallintaa, tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä kiinnostusta kehittää ja edistää taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Läänintaiteilijan tehtävänä on saamelaiskulttuurin edistäminen kaupungeissa keskittyen saamelaiseen lasten ja nuorten kirjallisuuteen. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan saamelaiskulttuurin vahvaa tuntemista, käytännön näyttöjä projekti- tai tuotanto-osaamisesta. Eduksi katsotaan saamelaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden ja saamenkielen tuntemus sekä mahdolliset kieltä ja kulttuuria tällä taiteen alalla kehittäneet ja taiteilijoiden asemaa sekä toimeentuloa yleisesti edistäneet toteutukset. Lisäksi eduksi katsotaan henkilön kyky kehittämisideointiin, järjestötoiminnan tuntemus, alue- tai valtionhallinnon tuntemus ja kielitaito. Tehtävän sijoitustoimipiste on Oulu, mutta se edellyttää työskentelyä myös mm pääkaupunkiseudulla sekä Lapissa. Luemme eduksi:

Palkkauksen peruste:
2.752,38 €/kk
Työnantaja: Taiteen edistämiskeskus Sijainti: 90130 Oulu Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Ulla Lassila
Erityisasiantuntija
Puhelin: 0295 330 860
Sähköposti: ulla.lassila@taike.fi

Eva-Maria Hakola
Kehittämispäällikkö
Puhelin: -
Sähköposti: eva-maria.hakola@taike.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8c8f8e7-b60c-444b-bee1-95520476acaa Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90130 Oulu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Läänintaiteilija, kaupunkisaamelaisuus, valtakunnallinen, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Taiteen edistämiskeskus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90130 - Oulu , osoitteessa 90130 Oulu .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa