Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Taiteen edistämiskeskus (Taike) on taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taike ja sen yhteydessä olevat taidetoimikunnat ja lautakunnat jakavat apurahoja ammattitaiteilijoille ja avustuksia taiteen alan yhteisöille. Taike saa vuosittain 14 000 hakemusta, joista se tekee päätökset. Päätökset perustuvat asiantuntijaelinten vertaisarviointiin. Virastossa työskentelee 80 henkilöä. Heistä puolet on virkamiehiä ja puolet työsopimussuhteisia määräaikaisia läänintaiteilijoita, jotka toimivat taiteen edistämisen kehittämistehtävissä maan eri puolilla. Taiken päätoimipiste on Helsingissä ja lisäksi sillä on aluetoimipisteitä.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimipiste Mannenkatu 6 B 90130 Oulu

TYÖTEHTÄVÄT
Läänintaiteilijan tehtävänä on taiteen edistäminen aktiivisella asiantuntijatyöllä Taiken kehittämisohjelmissa ja projekteissa. Läänintaiteilijat työskentelevät alueellisesti, alueiden välisesti tai valtakunnallisesti. Toiminnan keskeinen tavoite on edistää yhteiskunnassa ammattitaiteilijoiden asemaa sekä työskentelyedellytyksiä. Taide- ja kulttuuripalvelut tuotetaan monen tahon yhteistyönä. Läänintaiteilija työskentelee näissä verkostoissa asiantuntijana toteuttamalla Taiken ja sen yhteistyötahojen kehittämisprojekteja, vahvistamalla verkostoja, osallistumalla tiedon keräämiseen, hyödyntämiseen ja alan toimintaprosessien kehittämiseen. Läänintaiteilijan työllä tavoitellaan muutosta rakenteissa, asenteissa ja lisätään tietoa taiteen mahdollisuuksista ja tuetaan sitä kautta taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Valinnassa huomioidaan Taiken nykyisten läänintaiteilijoiden edustama asiantuntijuus, jota valinnalla täydennetään ja laajennetaan tai vahvistetaan. Läänintaiteilijan tehtävässä henkilö ei voi kohdistaa työpanostaan oman taiteellisen työn tekemiseen tai henkilökohtaisen taiteilijauran edistämiseen. Työsuhteen aikana ei voi hakea Taiteen edistämiskeskuksen rahoitusta.

VAATIMUKSET
Soveltuvaa taidealan tai kulttuurialan koulutusta ja/tai työkokemusta taiteen ammattilaisena.
Vahvaa kokemusta taiteellisesta ja/tai tuotannollisesta työstä, projektihallintaosaamista sekä hyviä käytännön yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää organisointikykyä, projektikohtaista taloushallintaa, tietoteknisiä perusvalmiuksia sekä kiinnostusta kehittää ja edistää taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Läänintaiteilijan tehtävänä on saamelaiskulttuurin edistäminen kaupungeissa keskittyen saamelaiseen lasten ja nuorten kirjallisuuteen. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan saamelaiskulttuurin vahvaa tuntemista, käytännön näyttöjä projekti- tai tuotanto-osaamisesta. Eduksi katsotaan saamelaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden ja saamenkielen tuntemus sekä mahdolliset kieltä ja kulttuuria tällä taiteen alalla kehittäneet ja taiteilijoiden asemaa sekä toimeentuloa yleisesti edistäneet toteutukset. Lisäksi eduksi katsotaan henkilön kyky kehittämisideointiin, järjestötoiminnan tuntemus, alue- tai valtionhallinnon tuntemus ja kielitaito. Tehtävän sijoitustoimipiste on Oulu, mutta se edellyttää työskentelyä myös mm pääkaupunkiseudulla sekä Lapissa.

2.752,38 €/kk

määräaikainen työsopimussuhde
Määräaikainen (yli 12 kk).
Viitenumero: 29-124-2016

Web-osoite: http://www.taike.fi Työnantaja: Taiteen edistämiskeskus Sijainti: Mannerkatu 6 B, 90130 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017 Yhteystiedot: Ulla Lassila, Erityisasiantuntija, 0295 330 860, ulla.lassila@taike.fi Eva-Maria Hakola, Kehittämispäällikkö, eva-maria.hakola@taike.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8c8f8e7-b60c-444b-bee1-95520476acaa Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Taiteen edistämiskeskus, kirjaamo PL 1001 00531 Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerkatu 6 B, 90130 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Läänintaiteilija, kaupunkisaamelaisuus, valtakunna, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Taiteen edistämiskeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Mannerkatu 6 B, 90130 OULU .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa