Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Lääkärikeskus Lupaus on vuonna 2011 perustettu pieni paikallinen yleislääkärikeskus, jossa tehdään persoonallista ja laadukasta yleislääkärityötä. Missiomme on tarjota maailman parasta terveydenhoitoa. Lue lisää meistä ja arvoistamme www.laakarikeskuslupaus.fi

Haluamme olla mukana kehittämässä Suomeen maailman parasta terveydenhuoltojärjestelmää, jonka korkealaatuiset terveyspalvelut ovat kaikkien suomalaisten saatavilla. Laajennamme nyt toimintaamme ja etsimme yrittäjähenkistä vastaavaa työterveyslääkäriä Kuopion keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Vastaavana työterveyslääkärinä rakennat kanssamme Lupauksen työterveyspalveluja vastaamaan missiotamme maailman parhaasta terveydenhoidosta. Osallistut muun muassa palveluiden tuotteistamiseen ja hinnoitteluun, työterveyshoitajan valintaan ja voit vaikuttaa myös toimitilojen uudelleenjärjestelyyn ja laitehankintoihin.

Edellytämme sinun olevan työterveyshuollon erikoislääkäri. Olet kiinnostunut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja sinulla on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lupauksessa teemme töitä tiiminä ja tiimissämme työskentelee lääkäreiden lisäksi ravintovalmentajia, liikuntafysiologi, hoitaja, laboratoriovastaava, lääketieteen kandidaatteja sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Perehdytämme Sinut toimintatapoihimme ja voit osallistua veloituksetta terveydenhuollon ammattilaisille järjestettäviin koulutuksiimme.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Tarjoamme työterveyshuollon palveluita viikon jokaisena päivänä, joten voit suunnitella työaikasi joustavasti ja myös osa-aikaisuus on mahdollista. Työehdoista sovitaan kanssasi erikseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@laakarikeskuslupaus.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä, lääkäri Ville Pöntynen 044 289 1881.

Web-osoite: http://www.laakarikeskuslupaus.fi Työnantaja: Lääkärikeskus Lupaus Oy Sijainti: Vuorikatu 26 B, 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Marja Pylkkänen, 040 746 9226, marja.pylkkanen@laakarikeskuslupaus.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vuorikatu 26 B, 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Lääkärikeskus Lupaus Oy Y-tunnus 2427542-0 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

348 582 € 348582 %

Liiketoiminnan tulos

13 799 € 13799 %

Henkilöstö

4 4

Liikevoitto-%

4 % 4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Lääkärikeskus Lupaus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Vuorikatu 26 B, 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa