Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Sokotel Oy

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Kouvolan keskustaan päivätyöhön lisää

LAAJAKAISTA-OSAAJIA.

Tehtävänäsi Kouvolan Call Center laajakaista-yksikössä on kartoittaa, myydä ja päivittää Suomen johtavan teleoperaattorin laajakaista-tuotteita.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat kykyä omaksua uusia teknisiäkin asioita, olet myyntihenkinen, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Halusi olla paras, siinä mitä teet, ei ole missään nimessä haitaksi!

Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole edellytys, työhön perehdytetään hyvin.

ICT-alan työehtosopimuksen mukainen palkkauksesi koostuu takuutuntiansiosta, provisiosta ja bonuksista. Oman tekemisesi kautta sinulla on realistinen mahdollisuus reiluun ansaintaan!

Työ on kokoaikatyötä arkipäivisin.

Haluatko siis päivätyöhön Kouvolan keskustaan oppimaan laajakaista-tuotteiden ammattilaiseksi?

Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy, joten HAE HETI täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai ottamalla yhteyttä toimistollamme Mari Rouvariin p.0447565448

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: mari.rouvari@go-on.fi Hakemukset: http://www.go-on.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laajakaistaosaajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa