Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

TULE KEHITTÄMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA
Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana (Global District Energy Climate Award). Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua
ASIANTUNTIJA
vastaamaan Helenin tuotantolaitosten mekaanisen puolen laadunvalvonnan sujuvuudesta. Vastuullesi kuuluu NDT-toiminnan kehittäminen, tarkastussuunnitelmien laatiminen voimalaitoksille, kaukolämpölaitoksille ja jäähdytyslaitoksille sekä elinikäselvitysten tekeminen voimalaitoksille. Olet myös mukana investointihankkeiden laadunmäärityksessä sekä laadunvalvonnassa.
Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa materiaali-, kone- tai energiatekniikasta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on aiempaa kokemusta NDT-menetelmistä sekä materiaalitekniikasta. Voimalaitostekniikan ja painelaitelainsäädännön tuntemisen katsomme eduksesi, mutta se ei ole ehdoton edellytys tehtävässä. Olet yhteistyötaitoinen alan ammattilainen ja työskentelyotteesi on itsenäinen ja kehittävä.
Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Prosessi ja konekunnonhallinta –ryhmän ryhmäpäällikkö Juha Viuhkolta (p. 040 5272293), parhaiten tavoitettavissa 13.10. klo 8-16 ja 14.10. klo 8-12 tai yksikön päällikkö Kirsi Raamilta (p. 050 4340086), parhaiten tavoitettavissa 18.10. klo 9-12 ja 20.10. klo 12-15.
Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksemme viimeistään 23.10.2016.

Työnantaja: Helen Sijainti: Parrukatu 1-3, 00540, Helsinki, Suomi Yhteystiedot: Viuhko Juha, juha.viuhko@helen.fi Hakemukset: https://helen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=186#form_start Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Parrukatu 1-3, 00540, Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunvalvonnan asiantuntija, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Helen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Parrukatu 1-3, 00540, Helsinki, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa