Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Laadunvalvojaa puuteollisuuteen Kangasniemelle. Tehtävässä hoidat tuotannon ja pintakäsittelyn laadun tarkkailua. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme tarkkuutta, aktiivista työotetta ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Aiempi kokemus vastaavasta työstä sekä pintakäsittelyn ja puuteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kangasniemi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kangasniemi määräaikainen Kangasniemi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät määräaikainen Kangasniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunvalvoja puuteollisuuteen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt, Mikkeli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51200 - Kangasniemi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa