Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Laadunvalvojaa puuteollisuuteen Kangasniemelle. Tehtävässä hoidat tuotannon ja pintakäsittelyn laadun tarkkailua. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme tarkkuutta, aktiivista työotetta ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Aiempi kokemus vastaavasta työstä sekä pintakäsittelyn ja puuteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Kangasniemi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kangasniemi määräaikainen Kangasniemi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunvalvoja puuteollisuuteen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt, Mikkeli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51200 - Kangasniemi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus