Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Laadunvalvojaa puuteollisuuteen Kangasniemelle.

Tehtävässä hoidat tuotannon ja pintakäsittelyn laadun tarkkailua. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme tarkkuutta, aktiivista työotetta ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Aiempi kokemus vastaavasta työstä sekä pintakäsittelyn ja puuteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi.

Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi 0405859885 tai Anna Orava 0445859886.

Jätä hakemus palkkatoiveineen pian ohessa olevan linkin kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Yhtiöt, Mikkeli Sijainti: 51200 KANGASNIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juuso Kangaskorpi puh. 0405859885 Hakemukset: https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3242 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 51200 KANGASNIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunvalvoja puuteollisuuteen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt, Mikkeli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 51200 - Kangasniemi , osoitteessa 51200 KANGASNIEMI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa