Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TopSport Mikkelin myymälään haetaan työntekijää, myymäläpäällikön kakkosen rooliin! Mikkelin uudistettuun urheilukaupan myymälään haetaan uutta työntekijää. Haemme asiakaspalvelutyöstä innostuvaa huippumyyjää ja tässä tehtävässä myymäläpäällikön kakkosta! Hakuaika lyhyt, joten toimi nopeasti! Tämä avautuva paikka on kakkosen toimenkuva 35h/vko sopimustunneilla. Tässä tehtävässä toimit vastuullisissa tehtävissä myymäläpäällikön kakkosena ja otat luontevasti vastuuta myös itsellesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Mikkeli myyntialan tehtävät Mikkeli myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi L-Fashion Group Oy Y-tunnus 0149158-5 Toimiala Muu takkien, pukujen, housujen, hameiden yms. valmistus Rinnakkaistoiminimet Finn-Skila, Story, L-Trading, Big-L, Arctic Connection, rukka, torstai, rils, skila, icepeak, ois, skilafashion, planetexcess, L-Fashion House, Aleksi 13, TOP-SPORT

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut L-Fashion Group Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus