Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TopSport Mikkelin myymälään haetaan työntekijää, myymäläpäällikön kakkosen rooliin! Mikkelin uudistettuun urheilukaupan myymälään haetaan uutta työntekijää. Haemme asiakaspalvelutyöstä innostuvaa huippumyyjää ja tässä tehtävässä myymäläpäällikön kakkosta! Hakuaika lyhyt, joten toimi nopeasti! Tämä avautuva paikka on kakkosen toimenkuva 35h/vko sopimustunneilla. Tässä tehtävässä toimit vastuullisissa tehtävissä myymäläpäällikön kakkosena ja otat luontevasti vastuuta myös itsellesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Mikkeli myyjät ja kassahenkilöt Mikkeli myyntialan tehtävät Mikkeli myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi L-Fashion Group Oy Y-tunnus 0149158-5 Toimiala Muu takkien, pukujen, housujen, hameiden yms. valmistus Rinnakkaistoiminimet Finn-Skila, Story, L-Trading, Big-L, Arctic Connection, rukka, torstai, rils, skila, icepeak, ois, skilafashion, planetexcess, L-Fashion House, Aleksi 13, TOP-SPORT

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut L-Fashion Group Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa