Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taksinkuljettajan paikka avoinna. Tällä hetkellä 1+6 hlöä tai 1+4+pyörätuoli taksi Haminassa. Työaika ajovuorojen mukaisesti. Työssä tarvitaan taksinkuljettajan ajolupa ja Haminan paikallistuntemus....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Hamina kevyt tavaraliikenne Hamina raskas tavaraliikenne Hamina henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Hamina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kyyti-kipa Y-tunnus 1636974-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.09.2016 ja sen on julkaissut Kyyti-KiPa Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 49400 - Hamina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa