Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KOTISIIVOOJA, Kyttälän Kotisiivous, Tampere Haemme ammattitaitoista kotisiivoojaa asiakaskohteisiin Pirkanmaan alueella. Arvostamme seuraavia ominaisuuksia: - Siivousalan koulutus. - Halu ja kiinnostus tehdä siivoustyötä. - Kyky työskennellä omin päin asiakaskohteissa. - Ajokortti - Suomenkielen taito Lähetä työhakemus, ansioluetteloineen sähköpostilla [email protected] Päivittäinen työaika sijoittuu klo 8:00 - 16:00 välille....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kyttälän Kirppis Oy Y-tunnus 2299459-5 Toimiala Muiden käytettyjen tavaroiden vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Kyttälän Kotisiivous, Kyttälän Kaatopaikkakeikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Kyttälän Kirppis Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus