Duunitori suosittelee
VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Associate or Senior Associate | Financial Advisory services

Alder & Sound Oy

Helsinki

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme biolämpökattiloiden valmistukseen osaavaa plasma/vesileikkaajaa. Tehtävä edellyttää piirustusten lukutaitoa, omatoimisuutta ja reipasta työotetta sekä täsmällisyyttä. Kyrötekniikka valmistaa suuritehoisia hake- ja muun kiinteän polttoaineen polttoon tarkoitettuja lämpökeskuksia ja lämmitysjärjestelmiä mm. kaukolämpölaitoksiin, puutarhoille, maatalouteen ja teollisuuden tarpeisiin. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Toriseva....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Pöytyä musiikki- ja viihdealan tehtävät Pöytyä kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kyrötekniikka Oy Y-tunnus 2467121-2 Toimiala Muualla luokittelematon yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Plasma /vesileikkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Kyrötekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21800 - Pöytyä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus