Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme biolämpökattiloiden valmistukseen osaavaa plasma/vesileikkaajaa. Tehtävä edellyttää piirustusten lukutaitoa, omatoimisuutta ja reipasta työotetta sekä täsmällisyyttä. Kyrötekniikka valmistaa suuritehoisia hake- ja muun kiinteän polttoaineen polttoon tarkoitettuja lämpökeskuksia ja lämmitysjärjestelmiä mm. kaukolämpölaitoksiin, puutarhoille, maatalouteen ja teollisuuden tarpeisiin. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Toriseva....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Pöytyä musiikki- ja viihdealan tehtävät Pöytyä kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kyrötekniikka Oy Y-tunnus 2467121-2 Toimiala Muualla luokittelematon yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Plasma /vesileikkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Kyrötekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pöytyä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus