Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme biolämpökattiloiden valmistukseen osaavaa plasma/vesileikkaajaa. Tehtävä edellyttää piirustusten lukutaitoa, omatoimisuutta ja reipasta työotetta sekä täsmällisyyttä. Kyrötekniikka valmistaa suuritehoisia hake- ja muun kiinteän polttoaineen polttoon tarkoitettuja lämpökeskuksia ja lämmitysjärjestelmiä mm. kaukolämpölaitoksiin, puutarhoille, maatalouteen ja teollisuuden tarpeisiin. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Toriseva....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Pöytyä musiikki- ja viihdealan tehtävät Pöytyä kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät Pöytyä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kyrötekniikka Oy Y-tunnus 2467121-2 Toimiala Muualla luokittelematon yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Plasma /vesileikkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Kyrötekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pöytyä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus