Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme puutarhalle huollon ja kunnossapidon ammattilaista. Tehtäviin kuuluvat sähkö- ja automaatiotekniikan laitteiden ja linjojen huolto sekä kunnossapito ja uusien laitteiden asennukset. Lisäksi muut puutarhan laitehuollot. Kyröntarhat Oy on perustettu vuonna 1986. Puutarha tuottaa noin 10 miljoonaa ruukkusalaattia vuosittain kauppoihin. Pinta-alaltaan 2,25 ha:n yritys työllistää 22 vakituista työntekijää. Kyröntarhat Oy sijaitsee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Pöytyä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pöytyä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pöytyä lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kyröntarhat Oy Y-tunnus 0970835-5 Toimiala Vihannesten viljely kasvihuoneessa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies, sähkö- ja automaatiotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kyröntarhat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21800 - Pöytyä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus