Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme puutarhalle huollon ja kunnossapidon ammattilaista. Tehtäviin kuuluvat sähkö- ja automaatiotekniikan laitteiden ja linjojen huolto sekä kunnossapito ja uusien laitteiden asennukset. Lisäksi muut puutarhan laitehuollot. Kyröntarhat Oy on perustettu vuonna 1986. Puutarha tuottaa noin 10 miljoonaa ruukkusalaattia vuosittain kauppoihin. Pinta-alaltaan 2,25 ha:n yritys työllistää 22 vakituista työntekijää. Kyröntarhat Oy sijaitsee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Pöytyä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pöytyä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pöytyä lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pöytyä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kyröntarhat Oy Y-tunnus 0970835-5 Toimiala Vihannesten viljely kasvihuoneessa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltomies, sähkö- ja automaatiotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kyröntarhat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pöytyä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus