Duunitori suosittelee
Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen pisteeseemme osaavaa ja ammattitaitoista kynsiteknikkoa tai ripsiteknikkoa vuokratuolille! Mahdollisuus myös osa-aikaiseen yrittäjyyteen (vuokratuoli/provisio) Liikkeemme sijaitsee Helsingin Puistolan rautatieaseman vieressä, kätevien kulkuyhteyksien varrella, lähellä juna- ja bussipysäkkiä. Tila on remontoitu ja tarjoaa niin tekijälle kuin asiakkaillekin miellyttävät puitteet. Hakialta toivomme -Ammattitaitoa, kynsiteknikolta osaaminen rakennekynsiin, geeli/kestolakkauksiin ja manikyyreihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsiteknikko, Ripsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Beauty Workshop. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus