Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan iloiseen ja ammattitaitoiseen kauneudenhoitoalan yritykseen, asiakaspalveluhenkistä ja luotettavaa kynsiteknikkoa vuokratuolille. Toimit itsenäisenä yrittäjänä, joten saat itse määritellä omat työaikasi. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen yrittäjyyteen. Liikkeessämme työskentelee monen eri alan osaajaa, mutta kynsien taitajaa olemme vielä vailla. Liikkeemme sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: jaanamiettinen_29@hotmail.com. Jos mahdollista liitä kuvia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Riihimäki kauneudenhoito ja ulkonäkö Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jaana Miettinen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa