Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan iloiseen ja ammattitaitoiseen kauneudenhoitoalan yritykseen, asiakaspalveluhenkistä ja luotettavaa kynsiteknikkoa vuokratuolille. Toimit itsenäisenä yrittäjänä, joten saat itse määritellä omat työaikasi. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen yrittäjyyteen. Liikkeessämme työskentelee monen eri alan osaajaa, mutta kynsien taitajaa olemme vielä vailla. Liikkeemme sijaitsee aivan Riihimäen keskustassa. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: [email protected] Jos mahdollista liitä kuvia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Riihimäki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jaana Miettinen. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus