Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme koulutettua kynsimuotoilijaa vuokratuolipaikalle prosentuaalisella tai kiinteällä vuokralla hoitolaamme Kauneussalonki Serenityyn, Raision keskustaan Tasalanaukiolle. Olethan iloinen, sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva. Toivomme Sinulta: - alan koulutusta - työkokemusta kynsien parissa työskentelystä - yrittäjähenkisyyttä - joustavuutta - asiakaspalvelualttiutta - intohimoa tekemääsi työtä kohtaan...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Raisio kauneudenhoito ja ulkonäkö Raisio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Kauneussalonki Serenity. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa