Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KYNSITEKNIKKO ja RIPSIMUOTOILIJA Muutettuamme uusiin tiloihin on asiakasmäärämme kasvanut valtavasti, ja nyt etsimmekin ripsien-ja kynsien tekijöitä vuokratuolipaikalle . Mielellään omaat jo muutaman vuoden kokemuksen . Hyvät ja kauniit tilat katutasossa, huippu työkaverit ja Vaasan ihanimmat asiakkaat <3 Ota yhteyttä Susanna Haanpää 06-3126211 tai tule käymään salongissamme Kauppapuistikko 19-21...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Isokyrö kauneudenhoito ja ulkonäkö Laihia kauneudenhoito ja ulkonäkö Maalahti kauneudenhoito ja ulkonäkö Mustasaari kauneudenhoito ja ulkonäkö Vaasa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vöyri tuotesuunnittelu ja -muotoilu Isokyrö tuotesuunnittelu ja -muotoilu Laihia tuotesuunnittelu ja -muotoilu Maalahti tuotesuunnittelu ja -muotoilu Mustasaari tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vaasa tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vöyri kauneudenhoito ja ulkonäkö tuotesuunnittelu ja -muotoilu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kynsiteknikko ja ripsimuotoilija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Adelaide Susanna Haanpää. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus