Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

La Coco- kauneussalonki sijaitsee Malmilla, aivan Malmintorin vieressä, hyvin kulkuyhteyksien varrella. Kauneussalongissamme työskentelee tällähetkellä kolme (3) osaavaa kauneudenalan ammattilaista ja haemme nyt reipasta ja ammattitaitoista kynsiteknikkoa osaavaan tiimiimme! Sinulta edellytämme: Kynsiteknikon koulutusta ja alan työkokemusta Sitoutuvaa ja ammattimaista asennetta Hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja Yrittäjähenkistä ja innostuvaa työpanosta Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsiteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut La Coco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus