Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetaan kynsien-ja ripsien tekijää vuokrapaikalle Turun keskustassa sijaitsevaan hoitolaan. Kiinteällä vuokralla tai sopimusyrittäjäksi. Jos olet kosmetologi niin mahdollisuus tehdä myös muita hoitoja. Mielellään omaat jo muutaman vuoden kokemuksen ja jonkin verran omaa asiakaskuntaa. Hyvät ja kauniit tilat katutason liikehuoneistossa. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Työnantaja: Hoitola Face & Body Sijainti: Käsityöläiskatu 9, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Marraskuun alusta / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sirpa Vaihinen, 040-5414463, sirpa@hoitolafacebody.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityöläiskatu 9, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsien- ja ripsientekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Hoitola Face & Body. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Käsityöläiskatu 9, 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa