Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen ammattitaitoiseen Kynsikellariin osaavaa ja ammattitaitoista kynsitekijää (rakennekynnet geeli ja/tai akryyli, kestolakkaukset) ja ripsitekijää (klassiset ja/tai volyymi). Toiveena olisi tekijä/tekijät joilla on jo kokemusta alasta ja oma, osittainen asiakaspiiri toivottava. Liikkeessä laatu ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä. Liikkeessä on myös mahdollisuus osa-aikaiseen yrittäjyyteen. Liike sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa, kätevien kulkuyhteyksien varrella, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kynsien- ja ripsientekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut KynsiKellari. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus