Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään tarvittaessa työhön kutsuttavina asiakasyrityksemme Hub Logisticsin varastolle Vantaan Hakkilaan.

Tarjoamamme työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätuloja kaipaavalle. Tehtävänkuvat vaihtelevat valittavien henkilöiden aiemman työkokemuksen sekä kiinnostuksen perusteella ja voivat vaihdella tavaran vastaanotosta, hyllytykseen, keräilyyn, pakkaamiseen sekä edelleen tuotteiden asiakkaalle lähettämiseen.
Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että hakijalla on ymmärrys nykyaikaisen varaston toiminnasta, halua ja kykyä oppia asioita sekä oikeanlainen asenne työntekoon. Aiempi kokemus vastaavista töistä ja/tai trukin ajotaito katsotaan hakijalle eduksi. Työhön valittavalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuuskortti.

Työt alkavat lokakuun aikana. Varastolla työskennellään aamu kuuden ja ilta kuuden välillä ja valittavilla henkilöillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihinsa ja tekemiinsä tuntimääriin omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Mikäli kiinnostuit tarjolla olevasta osa-aikatyöstä niin lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen
petteri.lehto@kymppiservice.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Lehto 045 6489822

Web-osoite: http://kymppiservice.fi Työnantaja: Kymppi Service Oy Sijainti: Honkanummentie 13, 01380 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Lokakuun aikana Yhteystiedot: Petteri Lehto 045 6489822 petteri.lehto@kymppiservice.fi Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Honkanummentie 13, 01380 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Kymppi Service Oy Y-tunnus 2448903-1 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Kymppi Rekry

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 537 455 € 121 %

Liiketoiminnan tulos

97 737 € 23 %

Henkilöstö

79 29

Liikevoitto-%

6 % -45 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Kymppi Service Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Honkanummentie 13, 01380 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa