Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kymppi Service Oy on vuonna 2011 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Haluamme olla työnantajan ja työntekijän tukena tarjoamalla käyttöönne osaavan ja vankan kokemuksen alalta omaavat henkilöstökonsultit. Toimimme usealla eri alalla. Haemme asiakasyrityksellemme Pintakäsittelijöitä Helsingin telakalle arviolta viikolle 7/2017 kestävään projektiin. Työt pitävät sisällään pääosin hiontaa sekä pensseli- ja telamaalausta. Luemme eduksi aikaisemman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kymppi Service Satakunta Oy Y-tunnus 2633729-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pintakäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Kymppi Service Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00150 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus