Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kymppi Service Oy on vuonna 2011 perustettu henkilöstövuokrausyritys, jonka pääpaikka on Laitilassa. Toimimme kuitenkin valtakunnallisesti. Kymppi Service Oy tuo uuden tuulahduksen sekä lähestymistavan henkilöstövuokraus ja rekrytointi toimintaan. Haemme asiakasyrityksellemme Metallityöntekijää Raumalle. Haemme työntekijää tekemään yrityksen tuotteen osavalmistusta. Työtehtävät ovat levynleikkaus ja levyjen mankelointi. Piirustustenlukutaito on tärkeä osa työtä. Etsimme tarkkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rauma puu- ja metallialan tehtävät Rauma määräaikainen Rauma maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kymppi Service Satakunta Oy Y-tunnus 2633729-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kymppi Service Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus