Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme Laitilaan tehokasta ja reipasta rengasasentajaa syksyn talvirengas sesonkiin. Työn keston määrittelee sesongin pituus ja työmäärä, mutta arviolta työtä on tarjolla useammaksi viikoksi. Työt alkavat lokakuun alkupuolella sopimuksen mukaan.

Valittavalta henkilöltä toivomme löytyvän aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Työ pitää sisällään autojen renkaiden vaihtoa sekä renkaiden pesua, huoltoa ja varastointia. Aiempi kokemus renkaanvaihdosta sekä ajoneuvopuolen koulutus katsotaan eduksi. Autoalaan liittyvät harrastukset ovat hakijalle myös eduksi. Edellytämme hakijoilta eriomaista työmotivaatiota sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Valittava henkilö olet huolellinen työssäsi ja sinulle pysyvät työkalut kädessä.

Lisätietoja tehtävstä antavat Jyrki Vuoriaho 050 5555425, Petteri Lehto 045 648 9822
Mikäli kiinnostuit haettavasta tehtävästä niin lähetä hakemuksesi pikaisesti jyrki.vuoriaho@kymppiservice.fi

Web-osoite: http://kymppiservice.fi Työnantaja: Kymppi Service Oy Sijainti: Keskuskatu 24, 23800 LAITILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Lokakuun alussa Yhteystiedot: Jyrki Vuoriaho, Puh: 0505555425, jyrki.vuoriaho@kymppiservice.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu 24, 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Kymppi Service Oy Y-tunnus 2448903-1 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Kymppi Rekry

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 537 455 € 121 %

Liiketoiminnan tulos

97 737 € 23 %

Henkilöstö

79 29

Liikevoitto-%

6 % -45 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kymppi Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila , osoitteessa Keskuskatu 24, 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa