Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AD-Turku Oy Raisiossa etsii vakituiseen työsuhteeseen pakettiauton kuljettajaa tuotteiden jakeluun asiakkaille. Hakijoilta vaaditaan: - henkilöautokorttia - aikaisempaa kokemusta kuljettamisesta - turun alueen tuntemusta - luotettavuutta - hyvää asennetta Lisätietoa tehtävästä antaa Kymppi Service/Jyrki Vuoriaho puh 050 555 5425 tai AD-Turku Oy Olli Pajamäki puh 040-7102419 Hakemukset palkkatoivomuksineen 29.10.2016 mennessä osoitteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Raisio kevyt tavaraliikenne Raisio kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne Raisio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kymppi Service Oy Y-tunnus 2448903-1 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Kymppi Rekry

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kymppi Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21280 - Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus