Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kymppi Service Oy on vuonna 2011 perustettu paikallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Haluamme olla työnantajan ja työntekijän tukena tarjoamalla käyttöönne osaavan ja vankan kokemuksen alalta omaavat henkilöstökonsultit. Toimimme usealla eri alalla. Haemme asiakkaallemme Laitilaan kahta ammattipätevyyden omaavaa kuljettajaa rengaskuljetuksiin välille Laitila-Uusikaupunki. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Edellytämme hakijalta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä, työkokemusta kuljetusalalta, oma-aloitteisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Laitila raskas tavaraliikenne Laitila kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kymppi Service Oy Y-tunnus 2448903-1 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Kymppi Rekry

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Kymppi Service Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23800 - Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa