Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme Kouvolaan luennoitsijaa, joka vetää pienryhmille 1-3 tunnin luentoja tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutuksesta.

Luentojen aiheena ovat mm. arjessa selviäminen, paikalliset liikuntapalvelut ja harrastusmahdollisuudet, tukiverkosto, eri kuntoutusvaihtoehdot sekä sosiaaliturva ja kuntoutustukien hakeminen.

Vaatimuksena on sosionomin AMK-tutkinto. Työ on keikkaluontoista ja siitä maksetaan tuntipalkkaa. Työtunnit ovat arkipäivisin klo 8-16 välillä. Työtunteja on alkuvaiheessa n. 8-12 tuntia/kuukaudessa.

Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen työhakemus sekä CV osoitteeseen toimisto(at)starttaa.fi. Laita viestin otsikoksi: "Sosionomi, Kouvola".

Web-osoite: http://www.starttaa.fi Työnantaja: Kymijoen Nuorisoyhdistys ry Sijainti: 45150 KOUVOLA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: mahd. pian Yhteystiedot: toimisto@starttaa.fi www.starttaa.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45150 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi kymijoen nuorisoyhdistys Y-tunnus 1002480-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kymijoen Nuorisoyhdistys ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45150 - Kouvola , osoitteessa 45150 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa