Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kouvolaan luennoitsijaa, joka vetää pienryhmille 1-3 tunnin luentoja tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutuksesta. Luentojen aiheena ovat mm. arjessa selviäminen, paikalliset liikuntapalvelut ja harrastusmahdollisuudet, tukiverkosto, eri kuntoutusvaihtoehdot sekä sosiaaliturva ja kuntoutustukien hakeminen. Vaatimuksena on sosionomin AMK-tutkinto. Työ on keikkaluontoista ja siitä maksetaan tuntipalkkaa. Työtunnit ovat arkipäivisin klo 8-16 välillä. Työtunteja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kouvola hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Kouvola musiikki- ja viihdealan tehtävät Kouvola sosiaalityö Kouvola lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kymijoen nuorisoyhdistys Y-tunnus 1002480-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Kymijoen Nuorisoyhdistys ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45150 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa