Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme iloisia ja reippaita työntekijöitä lastentapahtumiin Kouvolaan torstaista lauantaihin 27.-29.10.2016. Tarvitsemme työntekijöitä esittämään satuhahmoja (hahmopuvuissa) sekä avustamaan satuhahmoja.

Työ sopii hyvin koululaisille ja opiskelijoille. Työajat ovat joka päivä klo 10-18 välillä. Edellytämme energistä asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista ilmettä. Maksamme työstä TES:n mukaista tuntipalkkaa.

Jos sinulla on lisätienestille tarvetta, niin lähetä heti vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: toimisto@starttaa.fi. Laita viestin otsikoksi "Tapahtumatyöntekijä, Kouvola ja oma nimesi". Laitathan hakemukseen myös pituutesi, sillä parilla satuhahmolla on pituusraja. Paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.starttaa.fi Työnantaja: Kymijoen Nuorisoyhdistys ry Sijainti: 45130 KOUVOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 27.10.2016 Yhteystiedot: toimisto@starttaa.fi, www.starttaa.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45130 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi kymijoen nuorisoyhdistys Y-tunnus 1002480-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu palvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kymijoen Nuorisoyhdistys ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45130 - Kouvola , osoitteessa 45130 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa