Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kymen Kattokeskus Oy rekrytoi nyt kattoremonttimyyjiä Lappeenrantaan. Olemme menestyvä ja toimialuetta laajentava yritys Kouvolasta. Vahvuutemme on 100% suomalainen takuutyö. Positiivisuus, oma-aloitteisuus, rehellisyys ja ahkeruus ovat menestyvän myyjän ominaisuudet. Jos sinulta löytyy näitä ominaisuuksia ja haluat edetä myyjän uralla niin tartu nyt tilaisuuteen. Perehdytämme sinut tehtävään, saat myyntikoulutuksen, nykyaikaiset työvalineet, auton ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lappeenranta muut myymälätehtävät Lappeenranta myyjät ja kassahenkilöt Lappeenranta myyntialan tehtävät Lappeenranta myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kymen Kattokeskus Oy Y-tunnus 2160316-9 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kymen Kattokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa