Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan kylpyhuoneasentajaa/rakennusmiestä yritykseen, joka on keskittynyt kylpyhuone- ja saunaremontteihin sekä laatoitustöihin. Edellytetään kokemusta laatoituksesta ja pohjien teosta. Kokemusta edellytetää myös sauna- ja huoneistoremonteista sekä niihin liittyvistä töistä kuten kalustus ja panelointi. VTT-sertifikaatti on eduksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja palveluistamme:
www.mkremontit.fi

Työnantaja: MK Remontit Oy Sijainti: Hopeatie 2 D 14, 33470 YLÖJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset matti.kaipila@mkremontit.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hopeatie 2 D 14, 33470 YLÖJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylpyhuoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut MK Remontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi , osoitteessa Hopeatie 2 D 14, 33470 YLÖJÄRVI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa