Duunitori suosittelee
Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan kylpyhuoneasentajaa/rakennusmiestä yritykseen, joka on keskittynyt kylpyhuone- ja saunaremontteihin sekä laatoitustöihin. Edellytetään kokemusta laatoituksesta ja pohjien teosta. Kokemusta edellytetää myös sauna- ja huoneistoremonteista sekä niihin liittyvistä töistä kuten kalustus ja panelointi. VTT-sertifikaatti on eduksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja palveluistamme:
www.mkremontit.fi

Työnantaja: MK Remontit Oy Sijainti: Hopeatie 2 D 14, 33470 YLÖJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset matti.kaipila@mkremontit.fi Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hopeatie 2 D 14, 33470 YLÖJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylpyhuoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut MK Remontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi , osoitteessa Hopeatie 2 D 14, 33470 YLÖJÄRVI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa