Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aermec Suomi Oy hakee palvelukseensa osaavaa kylmäasentajaa huolto- ja asennustöihin Oulun talousalueelle. Toimimme ilmastoinnin, prosessi, päivittäistavarakaupan ja varasto jäähdytyslaitteiden myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 7.30-16.00 välisenä aikana. Edellytämme kylmälaiteasentajan ammattitutkintoa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä alan työkokemusta vähintään vuoden ajalta. Lisäksi kykyä työskennellä oma-aloitteisesti, ajokorttia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Aermec Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa