Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aermec Suomi Oy hakee palvelukseensa osaavaa kylmäasentajaa huolto- ja asennustöihin Oulun talousalueelle. Toimimme ilmastoinnin, prosessi, päivittäistavarakaupan ja varasto jäähdytyslaitteiden myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 7.30-16.00 välisenä aikana. Edellytämme kylmälaiteasentajan ammattitutkintoa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä alan työkokemusta vähintään vuoden ajalta. Lisäksi kykyä työskennellä oma-aloitteisesti, ajokorttia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Aermec Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa