Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yritykseemme ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa. Edellytämme työnhakijalta: - asiakaspalveluhenkistä asennetta - ongelmaratkaisukykyä - joustavuutta - osaamista toimia itsenäisesti (osaat järjestää ja toteuttaa työtehtäväsi määrätyn aikataulun mukaan) - vastuullisuutta - Tukesin myöntämä yli 3 kg kylmäainekäsittelylupa - hyvää suomen kielen taitoa Kylmälaiteasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Humppila koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Humppila .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kylmäkeskus Sami Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Humppila .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus