Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yritykseemme ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa. Edellytämme työnhakijalta: - asiakaspalveluhenkistä asennetta - ongelmaratkaisukykyä - joustavuutta - osaamista toimia itsenäisesti (osaat järjestää ja toteuttaa työtehtäväsi määrätyn aikataulun mukaan) - vastuullisuutta - Tukesin myöntämä yli 3 kg kylmäainekäsittelylupa - hyvää suomen kielen taitoa Kylmälaiteasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Humppila koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kylmäkeskus Sami Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Humppila .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus