Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme hakee kylmäasentajia pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja yli kolmen vuoden kokemusta kylmäasennustöistä. Olet oma-aloitteinen ja ahkera. Osaat suunnitella omaa toimintaasi ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää myös yli 3kg luvat sekä voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja ja tarvitset työssäsi ajokorttia ja olet asiakaspalveluhenkinen. Huoltotöissä arvostamme rakennusautomaation tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn hyvähenkisessä työyhteisössä. Tarjoamme sinulle vakituisen työn 40 h/viikko. Palkan lisäksi tarjoamme erilaisia työntekoon liittyviä kannustimia ja työhyvinvointiin liittyviä etuja.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3251140 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa