Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme hakee kylmäasentajia pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja yli kolmen vuoden kokemusta kylmäasennustöistä. Olet oma-aloitteinen ja ahkera. Osaat suunnitella omaa toimintaasi ja sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää myös yli 3kg luvat sekä voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja ja tarvitset työssäsi ajokorttia ja olet asiakaspalveluhenkinen. Huoltotöissä arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus