Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuusamon kaupungin perusturvajohtaja julistaa haettavaksi 28.10.2016 klo 15.00 mennessä

Esimiehen toimen Kotona asumisen tuen kokonaisuudessa Vanhustyön palvelualueella.

Esimies johtaa Kotona asumisen tuen kokonaisuutta, mihin kuuluvat Ravintola Porkka ja kansalaistoiminta, päiväkuntoutus Kuntokammari, päivätoiminta Aurinkolahti sekä kuntoutus- ja vuorohoitoyksiköt Niittyvilla ja Katrinkoti. Työ alkaa marraskuussa 2016 sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaali- ja/tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaava opistoasteista tutkintoa, esimieskoulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestyöstä.

Esimieheltä odotamme vahvaa motivaatiota ja sitoutuneisuutta vanhustyöhön, asiakaslähtöistä toimintatapaa, kiinnostusta toiminnan kehittämiseen sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Esimies tekee yhteistyötä monien sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Arvostamme hyvää henkilöjohtamista, innovatiivisuutta sekä tavoitteellista talousjohtamista. Aikaisemmat kokemukset kinestetiikasta, Rai-toimintakykymittarista sekä ikäihmisten kotona asumisen tukemisen kehittämisestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa saat olla mukana kehittämässä vanhustyötä asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa osaat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö sekä esimiesryhmä ovat tukenasi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vanhustyön johtaja Satu Kangas, sähköpostitse satu.kangas@kuusamo.fi tai puhelimitse 0400 441 925.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 117792. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: 040 860 8655

Kuusamo 4.10.2016
Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Web-osoite: http://www.kuusamo.fi Työnantaja: Kuusamon kaupunki Sijainti: Keskuskuja 6, 93600 KUUSAMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, 21.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa vanhustyön johtaja Satu Kangas, sähköpostitse satu.kangas@kuusamo.fi tai puhelimitse 0400 441 925. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117792/fi_FI Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskuja 6, 93600 KUUSAMO

Yritystiedot

Toiminimi Kuusamon kaupunki Y-tunnus 0186418-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusamon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo , osoitteessa Keskuskuja 6, 93600 KUUSAMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa