Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuusamon kaupungin perusturvajohtaja julistaa haettavaksi 28.10.2016 klo 15.00 mennessä Esimiehen toimen Kotona asumisen tuen kokonaisuudessa Vanhustyön palvelualueella. Esimies johtaa Kotona asumisen tuen kokonaisuutta, mihin kuuluvat Ravintola Porkka ja kansalaistoiminta, päiväkuntoutus Kuntokammari, päivätoiminta Aurinkolahti sekä kuntoutus- ja vuorohoitoyksiköt Niittyvilla ja Katrinkoti. Työ alkaa marraskuussa 2016 sopimuksen mukaan. Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaali- ja/tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kuusamo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuusamon kaupunki Y-tunnus 0186418-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusamon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus