Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Kuusamon kaupungin perusturvajohtaja julistaa haettavaksi 28.10.2016 klo 15.00 mennessä

Esimiehen toimen Palveluohjauksen ja ikäihmisten kuntoutuksen kokonaisuudessa Vanhustyön palvelualueella.

Vuoden 2017 alusta lukien Vanhustyön kokonaisuuden sisälle muodostetaan uusi tulosyksikkö, mikä koostuu Seniorineuvolasta, Omaishoidon ja Veteraanityön palveluohjauksesta, Palvelutarpeen arvioinnista, Muistityöstä sekä Ikäihmisten kuntoutuspalveluista. Haemme tälle palvelukokonaisuudelle esimiestä. Työ alkaa tammikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaali- ja/tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaava opistoasteista tutkintoa, esimieskoulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestyöstä.

Esimieheltä odotamme vahvaa motivaatiota ja sitoutuneisuutta vanhustyöhön, asiakaslähtöistä toimintatapaa, kiinnostusta toiminnan kehittämiseen sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Esimies tekee yhteistyötä monien sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Arvostamme hyvää henkilöjohtamista, innovatiivisuutta sekä tavoitteellista talousjohtamista. Aikaisemmat kokemukset palveluohjauksesta, Rai-toimintakykymittarista sekä ikäihmisten kuntoutuspalvelujen kehittämisestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, jossa saat olla mukana kehittämässä vanhustyötä asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti. Toimit osana moniammatillista tiimiä, jossa osaat jakaa omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden, työkavereiden ja yhteistyötahojen parhaaksi. Kehittäjämyönteinen, avoin ja reipas työyhteisö sekä esimiesryhmä ovat tukenasi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vanhustyön johtaja Satu Kangas, sähköpostitse satu.kangas@kuusamo.fi tai puhelimitse 0400 441 925.

Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 117795. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh. 040 860 8655

Kuusamo 4.10.2016

Perusturvajohtaja Markku Kipinä

Web-osoite: http://www.kuusamo.fi Työnantaja: Kuusamon kaupunki Sijainti: Keskuskuja 6, 93600 KUUSAMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 9.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa vanhustyön johtaja Satu Kangas, sähköpostitse satu.kangas@kuusamo.fi tai puhelimitse 0400 441 925. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117795/fi_FI Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskuja 6, 93600 KUUSAMO

Yritystiedot

Toiminimi Kuusamon kaupunki Y-tunnus 0186418-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kuusamon kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo , osoitteessa Keskuskuja 6, 93600 KUUSAMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa