Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuurojen Palvelusäätiö tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä erityispalveluita, viittomakielistä vuorovaikutusta, yhteisöllisyyttä ja vertaistukea. Tarjoamme palveluasumista palvelukeskuksissa, ryhmäkodissa ja tukiasunnoissa. Kodinhoidon, päivätoiminnan ja henkilökohtaisen avun kautta tuemme asiakkaan arkea.

Palvelukeskus Salmela Turun Räntämäessä tarjoaa tehostettua palveluasumista, päivätoimintaa, kotiin annettavia palveluja sekä palveluasumista erillisissä asunnoissa. Palvelukeskus Salmelan asukkaat saavat toiminnallista kodinomaista asumista ja yksilöllistä kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Tehostetussa palveluasumisessa on 14 asukasta, joista lähes kaikki ovat iäkkäitä.

Etsimme joukkoomme 1 ohjaajaa/sairanhoitaja opintovapaan sijaiseksi. Vaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tai AMK-tutkinto (sairaanhoitaja). Työ on kolmivuorotyötä, pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Viittomakielentaito on eduksi. Edellytämme kuitenkin kiinnostusta viittomakieleen ja sen oppimiseen. Toivomme, että sinulla on kokemusta vanhustyöstä, arvostat asiakasta, olet joustava ja yhteistyökykyinen.

Web-osoite: http://www.kpsaatio.fi Työnantaja: Kuurojen Palvelusäätiö Sijainti: Haankuja 4, 20380 TURKU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: Eeva-Marja Loukola, Puh: 040 508 2646, eeva-marja.loukola@kpsaatio.fi Hakemukset: Lähetä napakka hakemus, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä ohjaaja Salmelaan, sekä CV sähköpostitse eeva-marja.loukola@kpsaatio.fi 25.10 mennessä. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun, jotka pidetään 2.11 tai 3.11 Salmelassa. Lisätietoja antavat vastaava ohjaaja Riitta Pekkinen, puh. 040 587 0514 tai johtaja Eeva-Marja Loukola, puh. 040 508 2646. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:50 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haankuja 4, 20380 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi kuurojen palvelusäätiö Y-tunnus 0116651-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kuurojen Palvelusäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Haankuja 4, 20380 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa