Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuurojen Palvelusäätiö tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä erityispalveluita, viittomakielistä vuorovaikutusta, yhteisöllisyyttä ja vertaistukea. Tarjoamme palveluasumista palvelukeskuksissa, ryhmäkodissa ja tukiasunnoissa. Kodinhoidon, päivätoiminnan ja henkilökohtaisen avun kautta tuemme asiakkaan arkea.

Palvelukeskus Salmela Turun Räntämäessä tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista, päivätoimintaa ja kotiin annettavia palveluja. Palvelukeskus Salmelan asukkaat saavat toiminnallista kodinomaista asumista ja yksilöllistä kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Tehostetussa palveluasumisessa asuu 14 asukasta, joista lähes kaikki ovat iäkkäitä.

Etsimme joukkoomme viittomakielisestä yhteisöstä kiinnostunutta 1 ohjaajaa/lähihoitajaa sijaiseksi. Vaatimuksena sosiaali-ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Työ on kolmivuorotyötä, pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Viittomakielentaito on eduksi. Edellytämme, että olet kiinnostunut viittomakielestä ja sen oppimisesta. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta vanhustyöstä, arvostat asiakasta, olet joustava ja yhteistyökykyinen.

Web-osoite: http://www.kpsaatio.fi Työnantaja: Kuurojen Palvelusäätiö Sijainti: Haankuja 4, 20380 TURKU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Eeva-Marja Loukola, puh. 040 5082646, eeva-marja.loukola@kpsaatio.fi tai Riitta Pekkinen, puh. 040 5870514, riitta.pekkinen@kpsaatio.fi Hakemukset: Lähetä napakka hakemus, jossa kerrot, miksi sinä olisit hyvä ohjaaja Salmelaan, sekä CV sähköpostitse eeva-marja.loukola@kpsaatio.fi 25.10 mennessä. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun, jotka pidetään 2.11 tai 3.11 Salmelassa. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haankuja 4, 20380 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi kuurojen palvelusäätiö Y-tunnus 0116651-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kuurojen Palvelusäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Haankuja 4, 20380 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa