Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuukivi Design Oy valmistaa mm. betoniportaita. Haetaan työntekijää muottien valmistukseen, vakituinen työ. Työhön kuuluu raudoitusta, hitsausta mig:llä, rakentamista. Rakennuspuolen ammatillinen koulutus on eduksi. Työpaikkailmoitus myös hyvä tyyppi.fi -sivuilla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Liperi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Liperi talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kuukivi Design Oy Y-tunnus 1600043-5 Toimiala Kiven leikkaaminen, muotoilu ja viimeistely Rinnakkaistoiminimet Gardenres

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennus-/betonityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut KUUKIVI DESIGN OY.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liperi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus