Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kurottajankuljettajaa Savon alueen työmaille. Työkohteita saattaa olla myös ympäri Suomen. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta mm. liikkumisen sekä työaikojen suhteen. Työhön opastetaan, mutta edellytetään kuitenkin aiempaa koneiden käyttötaitoa ja kokemusta. Yhteydenotot: [email protected], puh. 0400 373243...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Siilinjärvi raskaan kaluston käyttö Siilinjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kurottajankuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Nosturityö Kanerva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 71800 - Siilinjärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus