Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kurikan seurakunta julistaa haettavaksi DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUDEN Sijaisuus muuttuu todennäköisesti vakinaiseksi virkasuhteeksi 1.2.2017 alkaen. Virka on yleisen diakoniatyön virka, jonka virkapaikka on Jurva. Virkaan kuuluu tehtäviä myös Kurikan alueseurakunnan puolella. Kurikan seurakunta on 20000 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 65 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kurikka sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kurikan Seurakunta Y-tunnus 0180244-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diakoniatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kurikan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kurikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus