Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kurikan seurakunta julistaa haettavaksi

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUDEN

Sijaisuus muuttuu todennäköisesti vakinaiseksi virkasuhteeksi 1.2.2017 alkaen.

Virka on yleisen diakoniatyön virka, jonka virkapaikka on Jurva. Virkaan kuuluu tehtäviä myös Kurikan alueseurakunnan puolella.

Kurikan seurakunta on 20000 hengen vilkas pohjalaisseurakunta, jota palvelee 65 päätoimista työntekijää. Seurakunta jakautuu toiminnallisesti kolmeen osaan: Kurikan alueseurakuntaan sekä Jalasjärven ja Jurvan kappeliseurakuntiin. Seurakunnassa on 7 diakoniatyön virkaa. Diakoniatyötä tehdään tiimityönä.

Virka edellyttää piispainkokouksen hyväksymää kirkon diakoniaviran pätevyyttä. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen.

Valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Mikäli sijaisuus muuttuu vakinaiseksi virkasuhteeksi, 4 kuukauden koeaika lasketaan sijaisuuden alkamisesta lähtien.

Web-osoite: http://kurikanseurakunta.fi Työnantaja: Kurikan seurakunta Sijainti: Kauppatie 12, 66300 JURVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lähempiä tietoja viransijaisuudesta antaa johtava diakoniatyöntekijä Pirjo Sariola (050 3498466) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482). Hakemukset: Hakemuksen ja CV:n pyydämme lähettämään sähköpostilla kurikan.seurakunta@evl.fi tai kirjeitse osoitteella Kurikan seurakunnan kirkkoneuvosto Kurikantie 21 61300 Kurikka. Haastattelupäivä on 17.11. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppatie 12, 66300 JURVA

Yritystiedot

Toiminimi Kurikan Seurakunta Y-tunnus 0180244-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diakoniatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kurikan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kurikka , osoitteessa Kauppatie 12, 66300 JURVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa