Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme yrittäjää ja kehittäjää Pitkämön leirintäalueelle.

Pitkämönranta Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa on luonnonkauniissa lehtomaisessa jokisuistossa sijaitseva virkistys- ja vapaa-ajan alue. Alueella toimii leirintäalue Pitkämönranta Camping (www.pitkamonranta.com). Etsimme alueelle yrittäjää ja kehittäjää, joka jatkaa leirintäalueen pitämistä tai kehittää alueelle muuta matkailu- ja vapaa ajantoimintaa.

Pitkämönranta Camping on osa laajempaa Pitkämön aluetta, jonka kehittämisestä on laadittu MasterPlan -suunnitelma. Yrittäjä voi halutessaan toteuttaa em. suunnitelmaa. Suunnitelmaan voi tutustua osoitteessa www.kurikka.fi/matkailu

Kurikan kaupunki vuokraa Pitkämönrannan alueen muodollisella vuokralla ja pitkäaikaisella vuokrasopimuksella, jos yrittäjä esittää kaupungille hyväksyttäväksi suunnitelmat ja sitoutuu toiminnasta aiheutuviin kustannuksiin. Toiminnan tulisi alkaa vuonna 2017.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 61300 KURIKKA

Yritystiedot

Toiminimi Kurikan kaupunki Y-tunnus 0209046-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leirintäalue yrittäjä/kehittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Kurikan Kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Kurikka , osoitteessa 61300 KURIKKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus