Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kuraattoria sijaisuuteen Eksoten opiskeluhuollon palveluihin. Sijaisuus kestää 31.12.2016 saakka. Kuraattori työskentelee perusopetuksessa olevien lasten psykososiaalisten sekä kasvuun ja kehitykseen liittyvien teemojen ympärillä. Opiskeluhuollon palvelut muodostavat moniammatillisen kokonaisuuden ja yhteistyöverkosto on laaja. Kuraattorin kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisten kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 6 §:n mukainen kelpoisuus. Haku päättyy 28.10.2016 tai heti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Lappeenranta kunta-alan työpaikat Lappeenranta määräaikainen Lappeenranta sosiaalityö kunta-alan työpaikat määräaikainen Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuraattorin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus