Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kuluttajajakelun terminaaliin Vantaalle (Virkatie 12-14B, 01510 Vantaa) Kuorma-autonkuljettajia ja apumiehiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vaatimuksena kuljettajalla amm.pätevyys, digikortti ja hyvä suomen kielen taito sekä aiempi kokemus tavaraliikenne alalta katsotaan eduksi. Apumieheltä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja aiempi kokemus tavaraliikennealalta katsotaan eduksi. Työ on fyysistä ja iltapainotteista. Lisätietoja tehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa raskas tavaraliikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja ja apukuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa