Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme tunnollista ja positiivisen asenteen omaavaa traktorinkuljettajaa 2016 - 2017. Työskentelyalueet pääosin Oulun pohjoispuolella. Toivomme, että sinulla on kokemusta teiden ja katujen talvikunnossapidosta ja olet valmis lähtemään työhön sääolosuhteiden mukaisesti. Voimassaolevat Työturva, -Tieturva 1 ja EA-kortti katsotaan eduksi. Hakemukset sähköpostitse 31.10.2016 mennessä: jaana.koivisto@tsuvanto.fi tai elina.seppanen@tsuvanto.fi Tiedustelut: Jaana Koivisto puh. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulu raskaan kaluston käyttö Oulu raskaan kaluston käyttö Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Traktorinkuljettaja / auraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Suvanto Infra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haukipudas .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa