Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme tunnollista ja positiivisen asenteen omaavaa traktorinkuljettajaa 2016 - 2017. Työskentelyalueet pääosin Oulun pohjoispuolella. Toivomme, että sinulla on kokemusta teiden ja katujen talvikunnossapidosta ja olet valmis lähtemään työhön sääolosuhteiden mukaisesti. Voimassaolevat Työturva, -Tieturva 1 ja EA-kortti katsotaan eduksi. Hakemukset sähköpostitse 31.10.2016 mennessä: [email protected] tai [email protected] Tiedustelut: Jaana Koivisto puh. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulu raskaan kaluston käyttö Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Traktorinkuljettaja / auraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Suvanto Infra Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus