Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Wanted reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen jakeluautonkuljettaja.

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa jakeluajoon Turun alueelle.
Ystävällinen ja rehti palveluasenne on ensisijaisen tärkeää, sekä joustavuus työaikojen suhteen. Aikaiset aamuheräämiset eivät aiheuta vaikeutta, eikä hymy hyydy kiireessäkään.

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta edellytämme:
- BC-ajokortti
- työturvallisuuskortti
- ammattipätevyys

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Mainitse hakemuksessasi, mikäli sinulla on Sanssi-/Duunikortti (mahdollisuus palkkatukeen).

Aurakoulutus on tuottanut työllistämiseen tähtääviä koulutuspalveluja Varsinais-Suomen alueella vuodesta 1999. Tällä hetkellä palvelujamme ostavat niin Varsinais-Suomen TE-toimisto, kuin Turun kaupunki. Aurakoulutuksen työnetsijät auttavat sinua löytämään juuri Sinulle sopivan työpaikan. Henkilökunnallamme on vahva Varsinais-Suomen alueen työmarkkinoiden tuntemus, tietoa työllistämisen tuista, mahdollisuuksista, sekä näyttöä tuloksellisesta rekrytointitoiminnasta.

Eikö tämä ollut juuri sinulle sopiva työtehtävä?
Tutustu työnetsijäpalveluumme ja ilmottaudu palveluun mikäli kuulut kohderyhmään!
http://www.aurakoulutus.fi/tyonetsijapalvelu/

Web-osoite: http://www.aurakoulutus.fi Työnantaja: Aurakoulutus Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi contact@aurakoululutus.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Aurakoulutus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa