Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Wanted reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen jakeluautonkuljettaja. Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa jakeluajoon Turun alueelle. Ystävällinen ja rehti palveluasenne on ensisijaisen tärkeää, sekä joustavuus työaikojen suhteen. Aikaiset aamuheräämiset eivät aiheuta vaikeutta, eikä hymy hyydy kiireessäkään. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta edellytämme: - BC-ajokortti - työturvallisuuskortti - ammattipätevyys Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Turku raskas tavaraliikenne Turku kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Aurakoulutus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa