Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista kuorma-auton kuljettajaa leipomotuotteiden runko- ja jakelutehtäviin Lohja - Vantaa - Lohja välille. Edellytämme suomenkielen taitoa, työkokemusta, digikorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä. C-kortti riittää. Työhön opastetaan. Autona on 14 - 16 lavapaikkainen MB Atego vm. 2011. Työvuorot menevät niin että töitä on maanantaista lauantaihin, 2 viikkoa töissä ja 2 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Lohja raskas tavaraliikenne Lohja kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Lohja .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut JMG GROUP OY. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa