Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jobio Henkilöstöpalvelut on räätälöityihin henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme Pirkanmaalla, Pohjanmaalla, Varsinais-Suomessa ja Uusimaalla. Vahvuuksiamme on laatu ja toimintavarmuus. Kyllä onnistuu. Etsimme palvelukseemme Lahteen Kuorma-autonkuljettajaa Etsimme asiakkaallemme keskustan pikapakettirakettiin kuljettajaa. Kalustona kevytkuorma-auto, ns. "koppi"/pulla-auto. Haussa siis kuriirien eliittiyksilö, jonka hymy ei hyydy, eikä jalka väsy. Menestyminen tehtävässä edellyttää: -Vähintään C-Ammattipätevyys -Hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Lahti kevyt tavaraliikenne Lahti raskas tavaraliikenne Lahti henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Jobio Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa