Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Kuorma-autonkuljettaja elintarvikejakeluun. Osa-aikanen paikka, työaika 20h-40h/vko joulukuun loppuun asti määräaikaisena, mahdollinen vakituistaminen sen jälkeen.

Web-osoite: http://kuljetuskassinen.fi Työnantaja: Kuljetus Kassinen Oy Sijainti: Ahotie 10, 90440 KEMPELE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: KASSINEN KARI TAPIO, kari.kassinen@kuljetuskassinen.fi YHTEYDENOTOT VAIN SÄHKÖPOSTITSE! Hakemukset: kari.kassinen@kuljetuskassinen.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahotie 10, 90440 KEMPELE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus Kassinen Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele , osoitteessa Ahotie 10, 90440 KEMPELE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa