Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa. Työ tehdään 18T kuorma-autolla, jakoalueina Hyvinkää, Nurmijärvi, Klaukkala, Jokela. Kuljetuksen kohteena on saapuva ja lähtevä dhl:n lentorahti, joten työntekijän on läpäistävä suppea turvallisuusselvitys. Kuorma haetaan lentokentältä ja paluukuorma puretaan samaan paikkaan. Kyseessä on vakituinen työ ja työaika on 8h/pvä, työtä ei ole viikonloppuina tai arkipyhinä. Työaika klo 11-19.00. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Avio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa