Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 1 071 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä joulukuun 2015 lopussa oli 1 859.

Veho Hyötyajoneuvot maahantuo ja myy Mercedes-Benz -hyötyajoneuvoja pakettiautoista raskaisiin yhdistelmäajoneuvoihin, Setra-linja-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Tuotteiden myynnistä ja huollosta vastaa oma koko maan kattava myynti- ja huoltoverkosto, joka huoltaa myös Sisu-kuorma-autoja.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Veho Hyötyajoneuvot Espooseen

KUORMA-AUTOMYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on palveluhenkinen alan ammattilainen, jolle työn laatu ja asiakkaiden tarpeista lähtevä palveluajattelu ovat kunnia-asioita. Tarjoamme kattavan tuotekoulutuksen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan sekä kilpailukykyiset edut.

Kuorma-automyyjä työskentelee Veho Hyötyajoneuvojen Lommilan toimipisteessä. Hän tulee vahvistamaan uusien raskaiden ja keskiraskaiden Mercedes-Benz kuorma-autojen myyntiä Uudenmaan alueella. Hakijalle on eduksi aiempi kokemus auto- tai konekaupasta sekä kuljetusalasta. Myös ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Arvostamme ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä suhtautumista myyntityöhön, sopeutumista epäsäännölllisiin työaikoihin, paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä hoitaa asiat loppuun asti. Uusien tietojärjestelmien käyttäminen on sinulle tuttua. Olet myös jo hankkinut kokemusta auto- tai konekaupasta sekä kuljetusalasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tapani Lamberg, puh. 010 569 3306

Täytä hakemus su 23.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.veho.fi/ Työnantaja: Veho Oy Ab Sijainti: Lommilanrinne 1-3, 02740 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Tapani Lamberg, puh. 010 569 3306 Hakemukset: http://bit.ly/2cE1URj Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lommilanrinne 1-3, 02740 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-automyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Veho Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Lommilanrinne 1-3, 02740 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa