Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Yksikön päällikkö Adecco Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme! Etsimme luotettavia ja palveluhenkisiä kuskeja erilaisiin kuljetustehtäviin. Tietyissä kohteissa kuski toimii ajoissa ryhmänvetäjänä muulle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki päällikkötason positiot Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autokuski / Tiiminvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus